OVER ERGOXS

ErgoXS ontwikkelt en produceert standaard en op maat gemaakte systemen om touchscreens en beeldschermen te verrijden, maar ook om ze te bevestigen aan plafonds, wanden en vloeren. Dit doen we voor bedrijven en instellingen, zoals scholen en banken. Onze oplossingen sluiten aan op de behoefte van de gebruiker: van de juf in het klaslokaal tot de directeur in de boardroom. Zodat zij, elke dag weer, makkelijker hun werk kunnen doen.

Onze geschiedenis
In 2006 zijn we in het Groningse Tolbert ontstaan vanuit grote broer Score, de producent van ergonomische werkstoelen. En trouwens, een écht familiebedrijf. Zij zagen een kans in het verkopen van ergonomische beugels voor beeldschermen. ErgoXS was geboren.

Van krijtbord naar digibord
In de jaren die volgden, ontwikkelde de informatietechnologie zich. Zo maakte het krijtbord plaats voor het digibord met een projector. Om onze klanten beter te helpen, verlegden we onze focus naar het ophangen, maar ook verrijden, van grote schermen. En daar werden onze opdrachtgevers blij van. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt: in Nederland, Duitsland en België.

De eindgebruiker centraal
We zorgen dat onze klant meer dan tevreden is. Dat doen we door met hem mee te denken. Daarbij zetten we de eindgebruiker centraal. Wie is hij? Wat is zijn behoefte? Wat is de situatie? Daarbij denken we aan details waar de klant niet aan denkt. Zo zorgen we voor een oplossing die écht werkt. Dat kan een speciaal op maat gemaakt systeem zijn. Of een standaardproduct. Want ook die blijven we innoveren. De technologie verandert, net als de behoefte van de eindgebruiker. Als échte ondernemers houden we dat haarscherp in de gaten.

Functionele producten met een mooi design
Een ophangsysteem waarmee je met één druk op de knop, een touchscreen op de gewenste hoogte brengt. Of een verrijdbare trolley dat een beeldscherm draagt, en waarin alle kabels netjes zijn weggewerkt. Onze producten zijn comfortabel en handig in gebruik. En van de beste kwaliteit, zodat ze tegen een stootje kunnen. Maar ook aan het design van onze producten besteden we veel aandacht. Want we begrijpen maar al te goed dat het oog ook wat wil.

Vakmanschap & flexibiliteit
In onze eigen fabriek werken onze technische vakmensen met grote precisie aan de producten. Staal buigen, naden lassen, gaten boren. Het komt allemaal aan op de kleinste details. Ook de montage gebeurt uiterst zorgvuldig, net als het inpakken. Doordat de fabriek dichtbij is – pal naast ons kantoor – kunnen we snel schakelen met de productie en dus met onze opdrachtgever. Dat maakt ons flexibel. Net als dat we geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Moet er ’s avonds nog een bestelling de deur uit? Wij regelen het.

Eerlijk en persoonlijk: dat werkt
De Noordelijke nuchterheid stroomt door ons bloed. Dat maakt ons eerlijk en rechtdoorzee. Zo weten onze opdrachtgevers altijd waar ze aan toe zijn. En dat werkt. Net als persoonlijk contact. Eigenlijk hoeven we het niet eens te noemen. Zo doodnormaal is dat voor ons als ErgoXS – ontstaan uit de cultuur van een familiebedrijf. Persoonlijk contact tussen collega’s, maar ook tussen ons en opdrachtgevers. En ook daarvan weten we dat het werkt.