HULP NODIG?

SERVICE

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wil je meer weten? Over de levertijd bijvoorbeeld, of over de prijzen? Bekijk daarvoor de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ik heb jullie producten bekeken, maar vind niet de juiste oplossing. Wat nu?

Naast onze standaardproducten, maken we ook systemen speciaal op maat. Voor ons is geen uitdaging te groot en we hebben bijna overal een oplossing voor. Je kunt ons het beste even bellen en om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Alle standaardproducten leveren we binnen 2 werkdagen. Bij leveringen naar het buitenland doen we er vaak een werkdag langer over. Heb je een product op maat besteld of heb je grotere aantallen nodig voor bijvoorbeeld een project? Dan duurt het leveren vaak iets langer. Denk aan een periode van maximaal 6 weken.

Waar vind ik een prijsoverzicht van jullie producten?

Dealers kunnen een prijsoverzicht aanvragen door contact met ons op te nemen. Bij grote aantallen of een oplossing op maat maken we graag een speciale offerte.

Hoe koop ik producten van ErgoXS?

Wil je een product kopen? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op. Vervolgens koppelen we je aan een dealer. Hij zorgt dat het proces – van bestelling tot montage op locatie – soepel verloopt. Onze dealers zijn verspreid over het hele land én meerdere Europese landen, dus er is altijd eentje bij jou in de buurt. Makkelijk contact dus, en hulp is dichtbij. Ook kan een dealer zorgen voor alles wat je – naast een ophangsysteem van ErgoXS – nog meer nodig hebt.

Ben je zelf een dealer? En werken we nog niet samen? Dan maken we graag kennis met je! Bel of mail ons gerust.

Heb ik garantie op mijn product?

Voor alle ophangsystemen die je bij ons koopt geldt een 5 jaar carry-in-garantie op onderdelen. Gaat een product stuk binnen de garantieperiode en kun jij daar niets aan doen? Dan heb je mogelijk recht op een vervangend onderdeel, een reparatie of als repareren niet mogelijk is: een nieuw product.

We vragen je om het kapotte product of onderdeel aan ons toe sturen (let op: de verzendkosten zijn altijd voor jouw rekening). Vervolgens bekijken we of de schade onder de garantie valt. Als dat zo is, dan zijn de kosten voor een vervangend onderdeel en het verzenden van dit onderdeel naar jou, voor ons. Valt de schade niet onder de garantie? Dan zijn deze kosten voor jou.

Zo retourneer je een kapot onderdeel of product. Vraag bij ons een retourformulier aan (daar staat ook het RMA-nummer op dat je als referentie moet gebruiken) en stuur het kapotte onderdeel of product naar:

ErgoXS RMA
Referentie: [RMA-nummer]
Feithspark 5
9356 BX Tolbert
Nederland

Heb je een product dat onder garantie valt? Neem dan even contact met ons op.

Wat als mijn bestelling beschadigd is aangekomen?

Heb je een bestelling ontvangen? Voordat je je handtekening zet, check de bestelling eerst op gebreken of beschadigingen. Klopt er iets niet? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Zorg alléén in het geval van duidelijke vrachtschade dat de aard en de omvang van de schade is genoteerd op de (CMR) vrachtbrief. Zet daarna pas je handtekening.
  2. Neem een foto van de schade.
  3. Stuur ons binnen 48 uur een mail met de foto en vermeld daarbij de schade. Ons mailadres is: info@ergoxs.com.

We nemen daarna contact met je op om te zorgen voor een oplossing.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)594 55 43 00. We zijn bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag sluiten we een uurtje eerder: om 16.00 uur.

Kan ik als dealer (verkoop)ondersteuning van ErgoXS verwachten?

Ja! Zo vind je productsheets, informatieve teksten en afbeeldingen bij de producten op onze website. Ook stellen we de komende tijd verschillende marketing- en communicatiemiddelen online beschikbaar. Houd daarvoor onze site in de gaten. Heb je nog iets anders nodig? Neem dan even contact met ons op.

En zoek je persoonlijk advies of verkoopondersteuning bij een project of oplossing op maat? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Kan ik een (flexline) product voor mijn showroom bestellen?

Geweldig als u onze producten in uw showroom wilt presenteren. We geven u dan ook graag een speciale showroomkorting. U kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen.

Corona / COVID-19 update

Corona / COVID-19 update

In deze uitzonderlijke situatie rondom het Coronavirus zijn de maatregelen die worden genomen begrijpelijk. Het team van Score, Score Production en ook ErgoXS houden daarbij de richtlijnen aan die in Nederland gelden.

Om onze werkzaamheden voort te kunnen zetten willen we graag de volgende zaken met u delen:

• Wij zijn geopend en produceren voor u.

• Onze productie gaat door zonder beperkingen.

• Productiepersoneel houdt zich aan strenge maatregelen zoals handen wassen en geen fysiek contact en afstand houden.

• Telefonisch en per e-mail zijn wij bereikbaar zoals u dat gewend bent.

• Kantoorpersoneel wat vanuit huis kan werken is inmiddels geïnstalleerd.

• Fysieke afspraken worden zoveel mogelijk gedigitaliseerd of uitgesteld.

• Ons kantoor en showroom in Tolbert is voorlopig gesloten voor bezoekers.

• Leveringen en montage gaan door binnen de richtlijnen

• Onze transporteurs nemen soortgelijke maatregelen waardoor contact zo veel als mogelijk zal worden vermeden.

• Vooralsnog zijn er geen indicaties dat er grote leveringsproblemen of vertragingen zullen optreden.

We houden u op de hoogte van eventuele veranderingen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen op info@ergoxs.com.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Team Score, Score Production & ErgoXS

ONZE PRODUCTEN KOPEN

Wil je een product kopen? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op. Vervolgens koppelen we je aan een dealer. Hij zorgt dat het proces – van bestelling tot montage op locatie – soepel verloopt.

Onze dealers zijn verspreid over het hele land én meerdere Europese landen, dus er is altijd eentje bij jou in de buurt. Makkelijk contact dus, en hulp is dichtbij. Ook kan een dealer zorgen voor alles wat je – naast een ophangsysteem van ErgoXS – nog meer nodig hebt.

Ben je zelf een dealer of distributeur? En werken we nog niet samen?
Dan maken we graag kennis met je! Neem gerust contact met ons op.

MAATWERK

Bij ons vind je een breed assortiment aan standaardproducten. Maar het kan zijn dat je nét iets anders nodig hebt. Dan denken we graag met je mee. Voor een oplossing op maat.

De gebruiker centraal
Tijdens een telefoongesprek of een bezoek bespreken we eerst wie de eindgebruiker precies is. Wat is zijn behoefte? En wat is de situatie? Daarbij denken we aan details waar je zelf misschien niet zo snel aan denkt. Zo zorgen we voor een oplossing die écht werkt.

CONTACT EN KOFFIE

Bel of mail ons
Meer weten over een product? Vraag je je af wat je precies nodig hebt?
Of ben je benieuwd naar wie wij zijn? Bel ons op +31 (0)594 55 43 00, mail ons via info@ergoxs.com of vul onderstaande contactformulier in.

Of kom langs voor een kop koffie. Natuurlijk komen we ook graag bij jou
op bezoek. Dan bespreken we samen waarmee we je kunnen helpen.
Bijvoorbeeld met een oplossing op maat.

Route
Je vindt ons in Tolbert, vlak bij Groningen. Ons adres is:

Feithspark 5
NL-9356 BX Tolbert
Nederland

We zijn makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A7. Neem vanaf daar de afslag 33-Boerakker. Ga verder op de Boerakkerweg. Neem de De Holm naar de Feithspark in Tolbert. Parkeren kan bij ons voor de deur en is gratis.

CONTACTFORMULIER

Vul je gegevens in en laat je vraag achter. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk. Je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons

    Lees hier onze Privacy Verklaring