Flexibel aan het werk bij Smurfit Kappa

De medewerker van Smurfit Kappa is klaar met zijn presentatie. Het touchscreen, waar hij net nog zijn presentatie op toonde, kantelt hij eenvoudig zodat het horizontaal komt te liggen – als een tafelblad. Zijn collega’s komen eromheen staan. Met elkaar bedienen ze het scherm en zo werken ze interactief samen aan hun project.

De vraag

Smurfit Kappa vroeg ons om een kantelbare oplossing – zowel in de kleur zwart als grijs – om een touchscreen aan op te hangen. Ook moest het systeem makkelijk verplaatsbaar en in hoogte verstelbaar zijn.

Onze oplossing

Wij zorgden voor een systeem op wielen, dat in hoogte verstelbaar is – met één druk op de knop. En dat je in elke gewenste stand kunt kantelen. Doordat alle kabels en de nodige onderdelen zoals stekkerdozen netjes zijn weggewerkt in de afsluitbare kast, heb je alles bij de hand en geen gedoe.

En: zodra het scherm bijna iets raakt bij het omhoog of naar beneden gaan, stopt de lift automatisch. Wel zo veilig voor de gebruiker en het scherm. Inmiddels staan onze trolleys in alle kantoren van Smurift Kappa, verspreid over de hele wereld.

Over Smurfit Kappa

Multinational Smurfit Kappa maakt papieren verpakkingen. Bijvoorbeeld verpakkingen voor snoepgoed. Of voor vloeibare levensmiddelen. Het bedrijf heeft zo’n 45.000 medewerkers in dienst en is actief in 34 landen, verspreid over drie continenten.

Most Recent Projects