Snel aan de slag op de Energy Academy Europe

9.00 uur. De Groningse studenten stromen langzaam de collegezaal van de Energy Academy Europe binnen. Ze wachten op de docent. Daar is ze. Snel zet ze het touchscreen aan en brengt het op de juiste hoogte. Haar laptop zet ze naast het scherm, HDMI-kabel erin en geluid aan. Wat fijn dat alles zo makkelijk werkt. Binnen no-time kan ze met haar presentatie beginnen.

De vraag

De Energy Academy Europe van de Rijksuniversiteit Groningen vroeg ons om een ophangsysteem voor touchscreens, dat eenvoudig te gebruiken is. En dat in hoogte verstelbaar is. Zodat elke gebruiker, groot of klein, er makkelijk mee kan werken.

Onze oplossing

Wij zorgden voor een ophangsysteem dat je met één druk op de knop omhoog en omlaag brengt. En ook handig: je hebt alles wat je nodig hebt direct bij de hand. Van een stekkerdoos en HDMI-ingang tot de bediening voor het geluid en de bronkeuze (HDMI, VGA etc.). Verder zijn alle kabels netjes weggewerkt, is er een handig plateau voor je laptop, muis of toetsenbord en gebruikt de lift van het systeem relatief stroom in de stand-by stand. Dat scheelt energie!

Over Energy Academy Europe

In de Energy Academy Europe van de Rijksuniversiteit Groningen werken studenten, onderzoekers en ondernemers uit binnen- en buitenland samen aan onderzoek en innovatie op het gebied van energie. Het duurzame gebouw is energiezuinig en levert ook energie op. De uitvoering is gedaan door het facilitair team van de RUG. Als u ook geïnteresseerd in een dergelijke oplossing kunt u contact zoeken met het facilitair team van de RUG. 

Related Projects